ENQUIST Terapeuta Képzés 
(akkredidált továbbképzés egészségügyi szakembereknek)

Képzésünk ingyenes, mely az Egészségügyi Szak- és Továbbképzési Bizottság által elfogadott 7 kreditpontot érő továbbképzés.

Személyi feltétel:

gyógytornász, gyógytestnevelő, kineziológus, konduktor, alternatív mozgás-terapeuta, ortopéd orvos, rheumatológus, traumatológus, rehabilitációs szakorvos

Amennyiben Önnek nincs a fentiekben felsorolt képzettsége, úgy Terapeuta oklevelet nem tudunk adni a képzés elvégzését követően. A tudás megszerzése viszont mindenkinek adott és a kreditpontot jóvá tudjuk írni az egyéb egészségügyi végzettségű résztvevőknek is.

Szakmai képzés:

1 napos képzés, mely elméleti és gyakorlati részből áll. A képzésen elsajátíthatók a lábbeliben végzett Dinamikus Stabilizáló Tréning gyakorlatai és az Enquist Járóiskola, melyek igen hatékony módszerek a különböző mozgatórendszeri problémák kezelésében, sántítások leépítésében, valamint a sérülések/műtétek utáni rahabilitációban egyaránt. Megfelelő helyszínt (rendelő, tornaterem) biztosítani tudó Terapeuták részére a készlet erejéig 12 páras terápiás készletet helyezünk ki ingyenesen, hogy a tanult módszereket alkalmazni tudják pácienseiken.

Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni képzésünkről, ill. az aktuális időpontokról írjon az academy@enquist.hu címünkre.


További információk az Enquist lábbeliről: www.enquist.hu

 

<<< vissza